Kontakt os

Wacker Silicones

Wacker Silicones er en af verdens største producenter af silikone og har 23 egne produktionsanlæg verden over, bl.a. deres eget siliciumbrud i Holla, Norge. Wacker er en af ganske få virksomheder i verden, der kan fremstille silikone fra grunden og endda har deres eget vandkraftværk. Parallelt fremstilles mange andre kemikalier, hvilket indebærer, at biprodukter i en kemisk proces anvendes som råmaterialer i andre processer. Denne unikke produkt- og produktionsstrategi minimerer energi- og ressourceforbruget.

Wacker Silicones arbejde løbende på udvikling af nye materialer til nye applikationer inden for mange områder som bl.a. bygge- og anlæg, levnedsmidler, medicinske anvendelser, skønhedspleje, automobilindustrien, energisystemer, tekstiler og biovidenskab.

Vores produktsortiment fra Wacker er primært fokuseret på elektronikproducenters behov for at beskytte applikationer i barske miljøer, og produkterne fås primært inden for elektronikbeskyttelse, rumsilikoner, limning, pakninger og smøring. Verdensberømte materialer som SilGel® 612 silikonegel til elektronisk indstøbning og Wacker® Paste P12 termisk ledende silikonepasta er blandt vores mest populære produkter.

OEM Electronics og Wacker Kemi har et langvarigt samarbejde bag sig og deler værdier som høj kvalitet, etisk produktion og holdbarhed; ”sustainability”.

Klik her for at besøge Wacker Silicones' hjemmeside

Land: Tyskland
Grundlagt: 1914
Medarbejdere: 13 800

Kontor - ALLERØD, DANMARK

Engholm Parkvej 4
3450 Allerød

Hovedkontor - Tranås, Sverige

OEM Electronics AB
Leveringsadresse: Dalagatan 4
573 42 TRANÅS