Henkel dk

Henkel Electronics 

Leverandør af en specialiseret produktportefølje af innovative, højteknologiske klæbemidler og materialer til produktion af mikrochips, elektroniske enheder og materialer til termisk afledning til kunder i elektronikindustrien.

Siden starten for 140 år siden har Henkel erhvervet teknisk interessante, innovative varemærker og integreret dem i deres produktportefølje. I dag er alle disse varemærker nu konsoliderede og sælges alle under navnet Loctite, Technomelt, eller Bergquist. Læse mere her

Henkel Electronics er en del af Henkel Adhesive Technologies, som har sit hovedkontor i Düsseldorf. Firmaet er i dag verdens største producent af klæbemidler, tætninger og overfladebelægninger. Omsætningen i dette segment (2017) var 9.387 mio. euro, hvilket svarer til 47 % af Henkels samlede salg. 30 % af salget stammer fra produkter, der er mindre end 5 år gamle.

Henkel Adhesive Technologies er på sin side en del af: Henkel AG, en familievirksomhed og global koncern med varemærker og teknologi inden for tre forretningsområder: skønhed, tøjvask og husholdningsrengøring samt lim, tætninger og overfladebehandling. Firmaet henvender sig både til forbrugere og til industrisektoren og beskæftiger 53.000 medarbejdere på verdensplan.

Vi har i mere end 20 år solgt loddeprodukter fra Multicore, og vores nære samarbejde er siden blevet udvidet med nye produktsegmenter i takt med, at Henkel opkøbte nye mærker og udviklede nye materialer til at imødekomme elektronikindustriens voksende behov for helt nye produkter og produktionsmetoder.

Henkel satser en meget stor del af sin fortjeneste på konstant forskning og udvikling af nye materialer og er meget lydhøre over for markedets behov både nu og i fremtiden. Henkel er også fokuseret på en udvikling imod bedre miljøtænkning, "bæredygtighed" og innovationer: læs mere her.

Klik her for at besøge Henkels hjemmeside

Land: Tyskland
Grundlagt: 1876
Medarbejdere: 53 000

Kontor - ALLERØD, DANMARK

Engholm Parkvej 4
3450 Allerød

Hovedkontor - Tranås, Sverige

OEM Electronics AB
Leveringsadresse: Dalagatan 4
573 42 TRANÅS