Skip to main content

Om OEM Electronics

OEM Electronics markedsfører komponenter og udstyr til producenter af elektronik og apparater i Nordeuropa. I mere end 40 år har vi hjulpet den svenske industri med at udvikle verdensførende produkter. Sammen med vores leverandører, som er blandt de førende inden for deres respektive områder, tilbyder vi stor applikationsviden og et omfattende sortiment.

Derfor kan vi levere den rette komponent og løsning til ethvert behov, samt effektiv ekspertise og service. For at være ægte specialister og vedligeholde en høj teknisk ekspertise omkring vores produkter, har vi opdelt os i produktområder. Hvert produktområde har sine egne produktspecialister og sælgere.

Vi tilbyder et af markedets bredeste produktsortimenter, som suppleres af kundespecifikke løsninger, der imødekommer vores kunders særlige behov, både i kvalitet, omkostninger og ydeevne. Læs mere om vores produktforædling.

Nysgerrighed

Vi forsøger konstant at gøre noget nyt. Det er helt i orden at lave fejl, når man blot lærer af fejlene. Det er vores mål at udvikle både...

BALANCE

Når vi trives og har det sjovt sammen, så bliver resultaterne bedre. Engagerede medarbejdere skaber et stærkt firma...

ÅBENHED

Vi giver hinanden ros, når vi har gjort noget godt, og tips til forbedringer. Vi er ærlige over for vores kunder, leverandører og hinanden...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

KONTOR - ALLERØD, DANMARK

Engholm Parkvej 4
3450 Allerød

HOVEDKONTOR - TRANÅS, SVERIGE

OEM Electronics AB
Leveringsadresse: Dalagatan 4
573 42 TRANÅS