Arbejde med os

Vi leder altid efter nye talenter til at blive en del af vores team! Nedenfor lister vi løbende de stillinger som er ledige i øjeblikket og som du kan søge. Og du kan altid sende os en uopfordret ansøgning.

Følg os endvidere på Facebook og Linkedin for ikke at gå glip af nye jobopslag, spændende nyheder mm.


Salgskonsulent med lederpotentiale

Har du BtB-erfaring, og vil du arbejde med langsigtede kunderelationer og projektsalg i en el-teknisk international koncern? Motiveres du af at tænke strategisk og skabe vækst, og kan du se dig selv udvikle OEM Electronics forretning i Danmark? Så er der her en unik karrieremulighed.

Til det lokale salgskontor i Danmark søger OEM Electronics en ambitiøs, selvstændig og engageret salgskollega. OEM Electronics markedsfører et bredt program af kvalitetskomponenter og udstyr til producenter af elektronik og apparater i Nordeuropa. Salgskontoret er placeret i Allerød (alternativt Aarhus), og salget i hele Danmark er dit omdrejningspunkt. Du overtager en eksisterende kundegruppe af store danske produktionsvirksomheder, og der er potentiale og forventninger til, at du vækster markedet yderligere gennem dit målrettede salgsarbejde.

Med sparring og coaching fra din leder er strategien for OEM Electronics i Danmark, at der skal ansættes yderligere sælgere inden for en årrække. Forventningen er, at du på sigt tager det overordnede salgsansvar, og at I sammen varetager det danske marked med reference til landechefen. Du vil møde stor opbakning fra dine dygtige kollegaer på hovedkontoret i Tranås, og samarbejdet med interne sælgere, lageret samt produktchefer og landechefer på hovedkontoret er din vej til succes. Løbende vil der være rig mulighed for videreudvikling og dygtiggørelse via produkttræning i Sverige og videreuddannelse.

Sæt dine kompetencer i spil
OEM Electronics kommende medarbejder har erfaring med BtB enten fra salg eller projektledelse. Du motiveres af det langsigtede relationssalg, hvor der tænkes i løsninger i samarbejde med kunden. Projekterne kan variere i varighed fra et halvt år til tre år, før de kommer i hus, hvilket kræver, at du er vedholdende og selvmotiverende. Du ser jobbet som en kæmpe mulighed for at udfordre dit talent og som et naturligt næste skridt i din karriere.

Dine overordnede opgaver vil være:

  • At varetage Danmark som salgsdistrikt og repræsentere og sælge OEM Electronics produkter ind til industrien – med henblik på at skabe vækst
  • Strategisk involvering i salget og markedskommunikationen i Danmark i samarbejde med landechefen
  • At skabe langsigtede relationer til dine kunder og finde løsninger gennem samarbejde og forhandlinger
  • At samarbejde med dine svenske kollegaer og tilegne dig teknisk viden om OEM Electronics produkter

Sådan får du succes
Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring fra BtB-markedet, og det er vigtigt for os, at du er nysgerrig, elsker salget, kommer med et åbent sind og er klar på at lære nyt. Hvad forstiller vi os af dig?

  • Det er el-tekniske komponenter, OEM Electronics sælger i Danmark, men du behøver ikke at have en teknisk uddannelse. Du kan f.eks. have en salgs- eller marketinguddannelse.
  • Du tager initiativ, engagerer dig og er en god kollega.
  • Michael (landechef) har ambitioner om på sigt gennem sparring og coaching at forme dig til rollen som salgschef, så du må gerne drømme om og have talent for ledelse.
  • OEM Electronics er en international koncern, og du har et tæt samarbejde med hovedkontoret, så stillingen kræver du behersker engelsk i skrift og tale.

Inden for OEM-gruppen tilskyndes der til personlig udvikling. For at du kan komme godt fra start og trives med dit job som salgskonsulent, uddannes du internt. Ambitionen er, at medarbejderne hele tiden udvikler sig i deres rolle og har mulighed for på sigt at tage det næste skridt i deres karriere hos OEM Electronics.

Vil du være en del af teamet?
Synes du, at ovenstående lyder som et job for dig, og kunne det være dit næste karriereskridt, så send din ansøgning og dit CV via linket ”Søg jobbet online” her nedenfor.

Søg jobbet online

Har du spørgsmål til stillingen inden du søger jobbet, er du velkommen til at kontakte din kommende chef Michael Ternberg +46 75 2424605.

Ansøgningsfrist: 7. april 2022.


Nysgerrighed

Vi forsøger konstant at gøre noget nyt. Det er helt i orden at lave fejl, når man blot lærer af fejlene. Det er vores mål at udvikle både...

BALANCE

Når vi trives og har det sjovt sammen, så bliver resultaterne bedre. Engagerede medarbejdere skaber et stærkt firma...

ÅBENHED

Vi giver hinanden ros, når vi har gjort noget godt, og tips til forbedringer. Vi er ærlige over for vores kunder, leverandører og hinanden...

HVAD KAN MAN ARBEJDE MED?

Her kan du se eksempler på arbejde, som udføres hos os i OEM-koncernen. Nedenfor kan du læse mere om, hvad nogle af funktionerne indebærer.

Sælger • Indesælger • Produktansvarlig • Produktassistent • Lagerarbejder • Montering/produktforædling

SÆLGER

Som sælger hos OEM-koncernen har du ansvar for at sælge vores produkter til eksisterende og nye kunder. Din rolle er at finde og udvikle ny forretning gennem projektsalg. Du har ansvar for hele salgsprocessen, fra første kundekontakt til bestilling.

For at lykkes og trives i rollen skal du have drive, være ansvarlig og kommunikativ. Vi ser også gerne, at du er selvdreven og kan udtænke selvstændige løsninger. Vi lægger stor vægt på dine personlige egenskaber.

Arbejdet medfører rejser inden for Sverige.

OEM er en læringsorganisation, og vi tilbyder kurser og uddannelse under hele karrieren.

INDESÆLGER

Som indesælger hos os er du ansvarlig for ordreregistrering og leveringsovervågning. Du har en professionel tilgang til kunder og leverandører, både via telefon og e-mail.

Det er vigtigt, at du er struktureret og omhyggelig og har interesse i forretninger. Du er godt til både svensk og engelsk.

I OEM-koncernen tilskynder vi til personlig udvikling, og flere at vores interne sælgere har efter et stykke tid taget skridtet til at blive udesælgere.

PRODUKTANSVARLIG

Vores produktansvarlige arbejder tæt sammen med vores leverandører. De fungerer som teknisk support for både forhandlere og vores kunder.

Du bør have teknisk interesse og være nysgerrig. Du skal beherske svensk og engelsk godt både i tale og skrift.

Inden for OEM-koncernen opmuntrer vi til personlig udvikling og ser gerne, at du udvikler dig i din rolle eller inden for koncernen.

Inom OEM-koncernen uppmuntrar vi personlig utveckling och ser gärna att du vill utvecklas i din roll eller inom koncernen.

"Vores succes er baseret på, at vores medarbejdere ønsker både at udvikle sig selv og virksomheden."

Urban Malm, adm. direktør

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

KONTOR - ALLERØD, DANMARK

Engholm Parkvej 4
3450 Allerød

HOVEDKONTOR - TRANÅS, SVERIGE

OEM Electronics AB
Leveringsadresse: Dalagatan 4
573 42 TRANÅS