KOMMUNIKATION VIA DISPLAY

– PÅ SWAPSAFES INTELLIGENTE NØGLEBOKSE

Vores kunde Swapsafe fremstiller intelligente nøglebokse, der bruges til udveksling mellem brugere, f.eks. ved udlejning gennem Airbnb. OEM Electronics leverer touchdisplay til nøglebokse.

Læs videre

ET TASTATUR – FLERE FUNKTIONER

– KUNDETILPASSET TIL AVAC VAKUUMTEKNIK AB.

Vores kunde AVAC stod over for at skulle producere en ny generation af vakuumejektorer til applikationer, hvor der er brug for enkel generering og styring af vakuum. De ønskede et tastatur, hvor man kunne styre og tilpasse ejektoren så smidigt som muligt.

Læs videre

NY STRØMFORSYNINGSKONTAKT

- KUNDETILPASSET TIL TOYOTA.

Da Toyota Material Handling skulle opgradene den kompakte palleløfter i BT Levio W-serien, søgte man efter en ny vandalsikker strømforsyningsknap. En trykknap, med det rette udseende, følsomhed og kvalitet.

Læs videre

HASSELBLADS KAMERAER

- MED BEDST MULIG TRYKFØLSOMHED.

Vi leverer forskellige silikoneknapper og andre gummidetaljer til den verdensførende og velrenommerede kameravirksomhed Hasselblad.

Læs videre

VIPPEAFBRYDERE TIL FRANKES EMHÆTTER

- ET GODT SAMARBEJDER FØRER TIL DEN RETTE KOMPONENT.

Vores kunde Franke er en del af en verdensomspændende koncert med ca. 60 virksomheder fordelt på fire divisioner.

Læs videre

MEMBRANTASTATURER

- UNIK SUCCES MED FOKUS PÅ KUNDENS BEHOV

Sammen med vores kunde Hedson har vi udviklet et membrantastatur til den sidste nye hjulvask. På tastaturet anvendes LGF (Light Guiding Film, dvs. lysstyrende film) til at belyse knapperne. En løsning, som skiller Hedson ud fra konkurrenterne og giver dem mulighed for at stå frem i branchen.

Læs videre

FLEKSIBLE OG KUNDETILPASSEDE TASTATURER

- TIL MÅLEINSTRUMENTET VIBER A+

Til vores kunde VMI International AB leverer vi membrantastaturer til deres produkt Viber A+. Et måleinstrument, som takket være tilpasning giver VMI mulighed for at udvide sit tilbud til sine kunder.

Læs videre

Kontor - ALLERØD, DANMARK

Engholm Parkvej 4
3450 Allerød

Hovedkontor - Tranås, Sverige

OEM Electronics AB
Leveringsadresse: Dalagatan 4
573 42 TRANÅS