HASSELBLADS KAMERAER

- MED BEDST MULIG TRYKFØLSOMHED.

Vi leverer forskellige silikoneknapper og andre gummidetaljer til den verdensførende og velrenommerede kameravirksomhed Hasselblad.

Vi leverer forskellige silikoneknapper og andre gummidetaljer til den verdensførende og

velrenommerede kameravirksomhed Hasselblad.

Vi har et samarbejde, som går langt tilbage, men den velrenommerede virksomhed Hasselblad. De fremstiller og sælger digitale kameraer i mediumformatklassen. Deres kunder er primært professionelle fotografer, men med deres nyeste kamera, X1D, vil seriøse og avancerede amatørfotografer også være en kundegruppe.

"Vi har ofte et klart billede af, hvordan vi ønsker, at detaljerne skal se ud og føles", siger Ove Bengtsson, produktchef hos Hasselblad. "OEM Electronics giver os teknisk rådgivning om detaljerne, så deres fremstilling er fordelagtig. Efter en test af resultatet med måleprotokoller og test udført hos os udføres eventuelle justeringer inden serieproduktionen starter."

Hos OEM Electronics har vi været involveret i design af tastaturer til mange forskellige produkter. Vores kunder fremstiller blandt andet mobiltelefoner, personsøgere, medicinske applikationer, digitale kameraer, fjernbetjeninger, husholdningselektronik, husholdningsapparater, bilelektronik og industrielektronik.

Du kan frit vælge størrelse, grafisk layout og knappernes position. Vi arbejder altid for at skabe den bedst mulige trykfølsomhed for brugeren. Og hvis du ønsker tastatur med baggrundsbelysning, så sørger vi også for det.

"Vores samarbejde forløber smidigt" fortæller Ove Bengtsson hos Hasselblad. "OEM Electronics er altid villig til at forsøge at løse vores problemer, og jeg kan absolut anbefale dem som leverandør."

Læs mere om betjeningsknapper og tastaturer.

Kontor - ALLERØD, DANMARK

Engholm Parkvej 4
3450 Allerød

Hovedkontor - Tranås, Sverige

OEM Electronics AB
Leveringsadresse: Dalagatan 4
573 42 TRANÅS