24. juni 2020

Beskyttelse mod elektromagnetisk interferens

Udsættes dine komponenter for elektromagnetisk interferens? Vi har en bred vifte af løsninger til EMC-beskyttelse, både til ledende og strålende elektromagnetisk interferens.

Beskyttelse mod EMI, forhindrer elektromagnetisk interferens i at påvirke komponenterne i din applikation negativt. Den korrekte EMC-beskyttelse sikrer elektromagnetisk kompatibilitet. Det betyder, at alle komponenter fungerer tilfredsstillende i deres elektromagnetiske miljø uden at forårsage uacceptabel interferens til andre komponenter. Der er mange forskellige parametre, som spiller en rolle, når du vælger beskyttelse. Hver applikation er unik og det er den der bestemmer, hvilken løsning der er bedst egnet. Her er eksempler på vores forskellige EMC-beskyttelser.

DROSSELSPOLER OG INDUKTANSER
Vi leverer tilpassede drosselspoler og induktanser. Den leveres i forskellige mekaniske designs og bruges til forskellige applikationer til at fjerne interferens og øge effektiviteten af strømforsyningen.

GENNEMFØRINGSSFILTRE
EMI-filtre giver dig mulighed for at bortfiltrere interferens.

AFSKÆRMNING
Vi har EMI-afskærmninger og MW-absorbenter for en effektiv afskærmnings / absorberende løsning. De kan produceres efter dine tegninger med korte leveringstider.

AFSKÆRMNINGSMATERIALE
Inden for afskærmningsmaterialer er der en række forskellige løsninger. Eksempler på disse er ledende silikone, fabric over foam, fingerlist, conductive foam, oriented wires, samt ledende materialer som fedt, maling, plast og lim.

SKÆRMBOKSE
Afhængigt af antallet og kompleksiteten arbejder vi med alt fra standarddimensioner til en fuldt kunde-unik løsning. Dæmpningen kan også forstærkes over et større frekvensbånd ved at sætte en mikrobølgeabsorber ind i boksenFrederik Dyhr
Distriktsælger
Jylland
E-post
+45 29 48 17 14

Kontakt mig

Mikkel Hasling
Distriktsælger
Sjælland, Fyn & Øerne
E-post
+45 29 48 17 13

Kontakt mig

Emil Gustafsson
Produktansvarig

E-post
075-242 45 18

Kontakta mig

Lars-Gunnar Lönnberg
Produktansvarig

E-post
08-732 85 64

Kontakta mig

Kontor - ALLERØD, DANMARK

Engholm Parkvej 4
3450 Allerød

Hovedkontor - Tranås, Sverige

OEM Electronics AB
Leveringsadresse: Dalagatan 4
573 42 TRANÅS