3. maj 2022

STRØMKABLER TIL ALLE VERDENS HJØRNER

Vi hos OEM Electronics har en bred portefølje af strømkabler. Uanset om det drejer sig om international standard (mm²), amerikansk wire gauge (AWG), eller om kablingen skal være godkendte hospitalskabler, kan vi guide dig til det rigtige produkt.

Vi samarbejder med flere forskellige producenter for at kunne tilbyde et så bredt og attraktivt sortiment som muligt. Vi kan levere strømkabler der er standard eller tilpasset vores kunders ønsker i forhold for eksempel længde, farve, materiale og i hvilket land strømkablet skal anvendes.


Vi har mulighed for at levere godkendte løsninger til alle lande og også medicinske godkendelser til de lande, der kræver dette. De mest almindelige materialer er PVC eller gummi, men vi kan også levere strømkabler i halogenfrie materialer (LSZH), PUR eller silikonegummi. Skalering og kontakt tilpasses kundens ønsker.


Strømkabel vælges primært med hensyn til hvilket land og hvilket miljø det skal bruges i, hvilken strøm og spænding der skal passere gennem kablet og om der er specifikke krav til slutproduktet. Måske er slutproduktet mobilt og kræver fleksibelt spiralkabel? Måske er der behov for ekstra aflastning?

Længde og materiale på både enkelte ledere samt yderkappen tilpasses, selvfølgelig vælger du også den rigtige kontakt i begge ender af kablet. Som et supplement til vores strømkabler kan vi også levere højkvalitets kabelforskruninger eller apparatfatning til en komplet installation.Michael Ternberg
Salgschef
+46 75 242 46 05

Kontakt mig


Seneste nyt

SIKRE KABELFORSKRUNINGER I EKSPLOSIVE MILJØER

Nyheder
Lav en sikker kabelindføring i et potentielt eksplosivt eller brandfarli...

HØJERE ENERGITÆTHET MED NYE ULTRAKONDENSATORER FRA TECATE

Nyheder
Tecate Group lancerer nu et 3 V alternativ af radiale ultrakondensatorer...

STRØMKABLER TIL ALLE VERDENS HJØRNER

Nyheder
Vi hos OEM Electronics har en bred portefølje af strømkabler. Uanset om ...

Markedets mindste stik med skruetilslutning

Nyheder
Vores samarbejdspartner Techno har udviklet markedets mindste vandtætte ...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

KONTOR - ALLERØD, DANMARK

Engholm Parkvej 4
3450 Allerød

HOVEDKONTOR - TRANÅS, SVERIGE

OEM Electronics AB
Leveringsadresse: Dalagatan 4
573 42 TRANÅS