ET TASTATUR – FLERE FUNKTIONER

– KUNDETILPASSET TIL AVAC VAKUUMTEKNIK AB.

Vores kunde AVAC stod over for at skulle producere en ny generation af vakuumejektorer til applikationer, hvor der er brug for enkel generering og styring af vakuum. De ønskede et tastatur, hvor man kunne styre og tilpasse ejektoren så smidigt som muligt.

"Tidligt i projektet opstod der et behov for en ny form for tastatur med integrerede funktioner som knapper og lysdioder", siger Lars Andersson, Manager Technical Sales & Development hos AVAC. AVAC kontaktede OEM Electronics, og sammen drøftede vi, hvordan design og funktion kunne interagere på den bedste måde.

"Vi havde også brug for et 7-segments display, hvilket gjorde, at vi sammen med OEM Electronics undersøgte forskellige løsninger. Til slut valgte vi at bruge lysdioder med 7 dioder pr. segment, der skulle fungere på samme måde som et display", fortsætter Lars. De to 7-segmentscifre, som findes på tastaturet, bruges f.eks. til at vise faktisk vakuumniveau og oplysninger under konfiguration.

Denne type løsning var helt ny for hos OEM Electronics, og resultatet var meget tilfredsstillende for både os og kunden. Tastaturet er meget avanceret i forhold til dets størrelse og er derfor mere udsat for at tage skade på grund af ydre påvirkninger. Vi valgte derfor at anvende FPC (Flex Printed Circuit) som kredsløbslag i tastaturen, hvilket gør det mere fleksibelt og slidstærkt.

"Jeg kan absolut anbefale OEM Electronics som leverandør, og vi kommer til at arbejde sammen igen i fremtiden", afslutter Lars Andersson.

Læs mere om vores tastaturer

Læs mere om vores display

Kontor - ALLERØD, DANMARK

Engholm Parkvej 4
3450 Allerød

Hovedkontor - Tranås, Sverige

OEM Electronics AB
Leveringsadresse: Dalagatan 4
573 42 TRANÅS